ACTINOX 620g

ACTINOX 620g


Nitric Oxide, Nitrix, směsi s Nitric Oxidem sypké a prášek
+ 1 volitelný dárek v hodnotě až 599 Kč
ukázat dárky
Dárky a počet kusů si následně vyberete až po vložení produktu do košíku.
Druh Cena Množství
citron
skladem
příchut citron 727 Kč
pomeranč
skladem
příchut pomeranč 727 Kč
višeň
skladem
příchut višeň 727 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Další informace k produktu ACTINOX 620g
Podrobný popis
ACTINOX 620g

Actinox® je určen pro všechny, kdo usilují o nárůst svalové hmoty. Hlavní složkou produktu je ActiNOS® (CFM Nitro) - nitro peptidy obsažené ve speciálním syrovátkovém proteinovém izolátu vyrobeném metodou CFM. Actinox působí jako celodenní stimulant produkce oxidu dusnatého (NO). Je určen pro sportovce, kteří touží po napumpování a prokrvení svalů a současně potřebují zdroj velmi rychle stravitelných proteinů. Přečtěte si níže, jak Actinox® funguje a co o něm říkají lidé, kteří ho používají !

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce.

Actinox® - vše pro růst svalů!

1) Zvýšený průtok krve ve svalech

S Actinoxem využijete všechny živiny pro růst svalů (anabolický účinek)!

Actinox® je unikátní výrobek určený pro všechny, kteří usilují o brutální nárůst objemu svalů. Hlavní složka tohoto revolučního produktu – nitro peptidy ActiNOS® – umožňují celodenní zvýšení průtoku krve do svalů svou schopností stimulovat produkci oxidu dusnatého (NO). Díky extra dávkám BCAA, glutaminu a palatinózy, které Actinox® obsahuje, navíc naplníte svaly vším, co potřebují po tvrdém tréninku k maximálnímu růstu.

2) Produkce NO – oxidu dusnatého

ActiNOS® (označované také jako CFM nitro) jsou krátké bioaktivní syrovátkové peptidy, přirozeně obsažené v nízkých koncentracích v mléce. Ovšem v Actinoxu jsou koncentrované! Tyto nitro peptidy zvyšují dlouhodobé prokrvení a napumpování svalů díky stimulaci produkce enzymu nitric oxide synthetase. V klinické oblasti je zkoumán i jejich účinek na snížení krevního tlaku, stimulaci imunitního systému a zlepšení sexuálních funkcí u mužů! Díky produktu Actinox® budete konečně moci trénovat jako profesionálové! Maximální efekt pro tvrdost tréninku! Při tréninku se díky zvýšenému průtoku krve dostává rychleji do pracujících svalů kyslík a odplavuje se laktát (kyselina mléčná) – Actinox® Vás pustí v tréninku vždy o pár opakování dál! Oddálíte díky němu pálení svalů i svalové selhání a odmakáte toho v každé sérii více!

3) Regenerace a růst – BCAA a glutamin

Věděli jste, že lidský sval je ze všech existujících 20 aminokyselin tvořený z 33 % BCAA (valin, leucin a isoleucin) a z 60 % glutaminem? Vytvořili jsme pro tvrdě trénující sportovce exkluzivní produkt, který umožní zásobení svalů mega dávkami BCAA a glutaminu po celý den! Tento produkt můžete užívat i v netréninkové dny pro zabudování živin do rostoucích svalů díky efektu zvýšeného prokrvení svalové hmoty, aneb nejvíce sval roste při odpočinku, nikoliv přímo na tréninku! V tréninkové dny naopak použijte před tréninkem NO produkty se stimulanty jako jsou Hell Gel, Hellnox či E.nox!

4) Palatinóza (IsomaltulózaTM)

Obsah revolučního sacharidu - palatinózy - spolehlivě zajišťuje přívod energie do svalů a rychlé naplnění glykogenem po celý den.

5) Neobsahuje kofein ani jiné stimulanty – budete dobře usínat!

Díky absenci stimulantů v tomto produktu jsou Vaše svaly zásobeny větším množstvím krve po celý den bez nepříjemného vlivu na usínání. Naprostá revoluce v oblasti n-očék: produkt, který funguje celý den – Actinox®!

Shrnutí:

Actinox® – naplňte svaly vším potřebným! V jedné dávce je toho pořádný nášup! Dostaňte do svalů 2x - 3x denně všechno důležité! Megadávky nejdůležitějších živin každý den:

  • 30 gramů revolučních nitro peptidů ActiNOS® zvyšujících využitelnost všech jídel
  • 12 gramů glutaminu
  • 9 gramů BCAA
  • 10,4 gramů palatinózy

Máte navíc rádi pocit napumpovaných svalů po tréninku, kdy Vám jsou rukávy trička najednou těsná? Co mít vysoký přívod krve do svalů a výborné napumpování celý den? Chcete mít svaly přes den stále plné krve s pulzujícími žílami na bicepsech jako profíci? Sáhněte po produktu Actinox® a mějte napumpované a plné svaly po celý den!

SLOŽENÍ

ACTINOX 620g

obsahuje:

Višeň - L-glutamin, palatinóza (isomaltulóza), L-leucin, L-citrulin DL-malát, beta alanin, L-arginin alfaketoglutarát, L-valin, L-isoleucin, L-arginin báze, nitro peptidy patentově chráněné ActiNOS ®; přídatné látky: kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, oxid křemičitý (protispékavá látka), extrakt z červené řepy (přírodní barvivo), sukralóza splenda (sladidlo), steviolglykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu)

Citron - L-glutamin, palatinóza (isomaltulóza), L-leucin, L-citrulin DL-malát, beta alanin, L-arginin alfaketoglutarát, L-valin, L-isoleucin, L-arginin base, nitro peptidy patentově chráněné ActiNOS ®; přídatné látky: kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, oxid křemičitý (protispékavá látka), beta karoten (přírodní barvivo), sukralóza splenda (sladidlo), steviolglykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu)

Pomeranč - L-glutamin, palatinóza (isomaltulóza), L-leucin, L-citrulin DL-malát, beta alanin, L-arginin alfaketoglutarát, L-valin, L-isoleucin, L-arginin base, nitro peptidy patentově chráněné ActiNOS ®; přídatné látky: kyselina citronová (regulátor kyselosti), aroma, oxid křemičitý (protispékavá látka), beta karoten (přírodní barvivo), sukralóza splenda (sladidlo), steviolglykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu)

DÁVKOVÁNÍ

ACTINOX 620g

  • užívejte 1/2 odměrky 1 - 3krát denně mezi jídly, v tréninkové dny přednostně před tréninkem
  • 1/2 odměrky (20 g) Actinox rozmíchejte ve 100 - 200 ml vody
  • obsah připraveného nápoje je určen k přímé konzumaci

Actinox® je určený pro všechny výkonnostní stupně sportovců! Sledujte tabulku dávkování na zadní straně obalu: začátečníci a mírně pokročilí - 1/2 odměrky (20 g = 1 dávka) dopoledne v netréninkový den, pokročilí sportovci a kulturisté - 1/2 odměrky ráno a 1/2 odměrky odpoledne v netréninkový den (dohromady 40 g).

Průměrné nutriční informace
CITRON ve 100 g v 1 dávce 20 g
Energetická hodnota 1270 kJ (15%*) 254 kJ (3%*)
Energetická hodnota 300 kCal (15%*) 60 kCal (3%*)
Bílkoviny - proteiny 1 g (2%*) 0,2
Průměrné nutriční informace
Bílkoviny - proteiny


Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin.

Doporučené formy pro svalový objem:
Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda )
Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1
Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát
DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY

Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání.

Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy:
Kaseinát vápenatý, micelární kasein
Mléčný izolát
Sojový izolát
Kombinace uvedených složek
Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty:

- Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny

- Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin.

Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů.

Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ...

Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip.
otaznik
Sacharidy - uhlohydráty 11,5 g (4%*) 2,3 g (1%*)
Průměrné nutriční informace
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 10 g (11%*) 2 g (2%*)
Průměrné nutriční informace
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
*) Referenční hodnoty příjmu

VIŠEŇ ve 100 g v 1 dávce 20 g
Energetická hodnota 1270 kJ (15%*) 254 kJ (3%*)
Energetická hodnota 305 kCal (15%*) 61 kCal (3%*)
Bílkoviny - proteiny 1 g (2%*) 0,2
Průměrné nutriční informace
Bílkoviny - proteiny


Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin.

Doporučené formy pro svalový objem:
Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda )
Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1
Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát
DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY

Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání.

Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy:
Kaseinát vápenatý, micelární kasein
Mléčný izolát
Sojový izolát
Kombinace uvedených složek
Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty:

- Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny

- Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin.

Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů.

Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ...

Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip.
otaznik
Sacharidy - uhlohydráty 11,5 g (4%*) 2,3 g (1%*)
Průměrné nutriční informace
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 9 g (10%*) 1,8 g (2%*)
Průměrné nutriční informace
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
*) Referenční hodnoty příjmu

POMERANČ ve 100 g v 1 dávce 20 g
Energetická hodnota 1275 kJ (15%*) 255 kJ (3%*)
Energetická hodnota 305 kCal (15%*) 61 kCal (3%*)
Bílkoviny - proteiny 1 g (2%*) 0,2
Průměrné nutriční informace
Bílkoviny - proteiny


Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin.

Doporučené formy pro svalový objem:
Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda )
Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1
Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát
DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY

Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání.

Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy:
Kaseinát vápenatý, micelární kasein
Mléčný izolát
Sojový izolát
Kombinace uvedených složek
Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty:

- Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny

- Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin.

Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů.

Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ...

Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip.
otaznik
Sacharidy - uhlohydráty 10,5 g (4%*) 2,1 g (1%*)
Průměrné nutriční informace
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 9 g (10%*) 1,8 g (2%*)
Průměrné nutriční informace
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
*) Referenční hodnoty příjmu
Aminokyselinové spektrum
CITRON ve 100 g v 1 dávce 20 g
L-Glutamin 25000 mg 5000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Glutamin


Nejhojněji se vyskytující aminokyselina, hraje klíčovou roli pro svalovou hmotu, v imunitním systému, důležitý zdroj energie pro ledviny, střeva a játra při dietách.
otaznik
L-Isoleucin 5000 mg 1000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Isoleucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít k pokrytí zvýšené energetické potřeby.
otaznik
L-Leucin 10000 mg 2000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Leucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít v pokrytí zvýšené energetické potřeby, suplementace chrání svaly před odbouráváním, výchozí látka enkefalinu (omezuje bolesti podobně jako endorfiny).
otaznik
L-Valin 5000 mg 1000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Valin


Větvená aminokyselina rychle přecházející do svalů, ovlivňuje absorpci některých nervových přenašečů v mozku podobně jako tryptofan, fenylalanin a tyrosin.
otaznik

VIŠEŇ ve 100 g v 1 dávce 20 g
L-Glutamin 25000 mg 5000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Glutamin


Nejhojněji se vyskytující aminokyselina, hraje klíčovou roli pro svalovou hmotu, v imunitním systému, důležitý zdroj energie pro ledviny, střeva a játra při dietách.
otaznik
L-Isoleucin 5000 mg 1000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Isoleucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít k pokrytí zvýšené energetické potřeby.
otaznik
L-Leucin 10000 mg 2000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Leucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít v pokrytí zvýšené energetické potřeby, suplementace chrání svaly před odbouráváním, výchozí látka enkefalinu (omezuje bolesti podobně jako endorfiny).
otaznik
L-Valin 5000 mg 1000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Valin


Větvená aminokyselina rychle přecházející do svalů, ovlivňuje absorpci některých nervových přenašečů v mozku podobně jako tryptofan, fenylalanin a tyrosin.
otaznik

POMERANČ ve 100 g v 1 dávce 20 g
L-Glutamin 25000 mg 5000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Glutamin


Nejhojněji se vyskytující aminokyselina, hraje klíčovou roli pro svalovou hmotu, v imunitním systému, důležitý zdroj energie pro ledviny, střeva a játra při dietách.
otaznik
L-Isoleucin 5000 mg 1000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Isoleucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít k pokrytí zvýšené energetické potřeby.
otaznik
L-Leucin 10000 mg 2000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Leucin


Větvená aminokyselina, kterou mohou svaly využít v pokrytí zvýšené energetické potřeby, suplementace chrání svaly před odbouráváním, výchozí látka enkefalinu (omezuje bolesti podobně jako endorfiny).
otaznik
L-Valin 5000 mg 1000 mg
Aminokyselinové spektrum
L-Valin


Větvená aminokyselina rychle přecházející do svalů, ovlivňuje absorpci některých nervových přenašečů v mozku podobně jako tryptofan, fenylalanin a tyrosin.
otaznik
Ostatní a speciální doplňky
CITRON ve 100 g v 1 dávce 20 g
L-Arginin base 5000 mg 1000 mg
Beta Alanin - CarnoSyn® 10000 mg 2000 mg
Palatinoza ( PalatinitTM ) 10202 mg 2040,4 mg
L-Arginine Alpha Keto-Glutarate (AAKG) 10000 mg 2000 mg
L-Citrulline malát 10000 mg 2000 mg
ActiNOS® 850 mg 170 mg
Ostatní a speciální doplňky
ActiNOS®


Označované také jako CFM nitro - jsou krátké bioaktivní syrovátkové peptidy, přirozeně obsažené v nízkých koncentracích v mléce. Ovšem v Actinoxu jsou koncentrované! Tyto nitro peptidy zvyšují dlouhodobé prokrvení a napumpování svalů díky stimulaci produkce enzymu nitric oxide synthetase. V klinické oblasti je zkoumán i jejich účinek na snížení krevního tlaku, stimulaci imunitního systému a zlepšení sexuálních funkcí u mužů!
otaznik

VIŠEŇ ve 100 g v 1 dávce 20 g
L-Arginin base 5000 mg 1000 mg
Beta Alanin - CarnoSyn® 10000 mg 2000 mg
Palatinoza ( PalatinitTM ) 10202 mg 2040,4 mg
L-Arginine Alpha Keto-Glutarate (AAKG) 10000 mg 2000 mg
L-Citrulline malát 10000 mg 2000 mg
ActiNOS® 850 mg 170 mg
Ostatní a speciální doplňky
ActiNOS®


Označované také jako CFM nitro - jsou krátké bioaktivní syrovátkové peptidy, přirozeně obsažené v nízkých koncentracích v mléce. Ovšem v Actinoxu jsou koncentrované! Tyto nitro peptidy zvyšují dlouhodobé prokrvení a napumpování svalů díky stimulaci produkce enzymu nitric oxide synthetase. V klinické oblasti je zkoumán i jejich účinek na snížení krevního tlaku, stimulaci imunitního systému a zlepšení sexuálních funkcí u mužů!
otaznik

POMERANČ ve 100 g v 1 dávce 20 g
L-Arginin base 5000 mg 1000 mg
Beta Alanin - CarnoSyn® 10000 mg 2000 mg
Palatinoza ( PalatinitTM ) 10202 mg 2040,4 mg
L-Arginine Alpha Keto-Glutarate (AAKG) 10000 mg 2000 mg
L-Citrulline malát 10000 mg 2000 mg
ActiNOS® 850 mg 170 mg
Ostatní a speciální doplňky
ActiNOS®


Označované také jako CFM nitro - jsou krátké bioaktivní syrovátkové peptidy, přirozeně obsažené v nízkých koncentracích v mléce. Ovšem v Actinoxu jsou koncentrované! Tyto nitro peptidy zvyšují dlouhodobé prokrvení a napumpování svalů díky stimulaci produkce enzymu nitric oxide synthetase. V klinické oblasti je zkoumán i jejich účinek na snížení krevního tlaku, stimulaci imunitního systému a zlepšení sexuálních funkcí u mužů!
otaznik
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 31
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 720 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 1 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
EXTRIFIT s.r.o. Dolní Újezd 672, 56961 Dolní Újezd , ČR
Uvádí na trh:
EXTRIFIT s.r.o. Dolní Újezd 672, 56961 Dolní Újezd , ČR
Měrná cena
citron 117,26 Kč / 100 g
pomeranč 117,26 Kč / 100 g
višeň 117,26 Kč / 100 g
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku Extrifit - ACTINOX 620g

Ke zboží ACTINOX 620g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos