+ Zero Acai berry 500g

Home > Vitaminy, minerály, anticrampy > antioxidanty > + Zero Acai berry 500g

+ Zero Acai berry 500g


Antioxidanty
+ 1 volitelný dárek v hodnotě až 599 Kč
ukázat dárky
Dárky a počet kusů si následně vyberete až po vložení produktu do košíku.
Druh Cena Množství

momentálně nedostupný
1 210 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Další informace k produktu + Zero Acai berry 500g
Podrobný popis
+ Zero Acai berry 500g

Přípravek Acai Pulver od firmy LSP je jedinečný 100% čistý prášek Acai Berry a neobsahuje žádné nežádoucí přísady jako zahušťovadla, barviva, dochucovadla atd. a je GMO free.

Acai nabíjí tělo i mysl energií, ale také velice efektivně zrychluje metabolismus, spalování tuků, přináší pocit sytosti a tím celkově napomáhá hubnutí. Aktivní látky neutralizují toxiny vyplavené do krevního oběhu z tukových vrstev a odvedou je efektivně z těla. Vysoký podíl vlákniny navíc podporuje vylučování nežádoucích látek z těla, což vede k dalšímu snížení hmotnosti.Acai bery pochází z palem rostoucích v deštných pralesech v Amazonii. Acai berry je přírodním zdrojem vitamínu A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D a E, dále chrómu, hořčíku, zinku, železa, vápníku, Omega 3, 6 a 9 nenasycených mastných kyselin, bílkovin, vlákniny, rostlinných sterolů a mnohých dalších látek. ACAI BERRY (Euterpe oleracea)Acai pochází z palem rostoucích v deštných pralesech v Amazonii. Magická síla acai je skryta ve fialově tmavých bobulích, které obsahují bohatý komplex vitamínu A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D a E, dále chrómu, hořčíku, zinku, železa, vápníku, Omega 3, 6 a 9 nenasycených mastných kyselin, bílkovin, vlákniny, rostlinných sterolů a mnohých dalších látek.Acai berry se stalo naprostým hitem v trendech zdravého životního stylu a to především díky svým neuvěřitelně vysokým hodnotám antioxidantů, které se nevyskytují u žádného jiného ovoce na planetě. Hodnota ORAC* je u mrazem sušeného acai berry 102 700, několikrát tak předstihne borůvky 6 552, granátové jablko 2 341, brusinky 9 600, goji 25 300 nebo červené hrozny 1 260.

Přidejte se k celebritám, které již léta znají tajemství acai berry.

Mezi oddané spotřebitele acai patří například Megan Fox, Jessica Alba, Eva Mendes, Denise Richards, Brad Pitt, Black Eyed Peas, profesionální surfař Kelly Slater nebo baseballový tým Boston Red Sox.

Co již víme o Acai berry

Acai berry se přirozeně vyskytuje v Jižní Americe – především Brazílii, kde se sbírá z vršků palem v srdci Amazonského pralese (uměle se nepěstuje, ani nehnojí).Původní indiánské kmeny používají acai berry jako mocný zdroj síly a energie, pro komplexní čištění těla a zabránění předčasného stárnutí organismu.Největší síla acai berry se skrývá v extrémně nadprůměrných hodnotách antioxidantů (10 x více než hroznové víno, 20 x více než borůvky, celková hodnota ORAC činí 102 700).

SLOŽENÍ

+ Zero Acai berry 500g

obsahuje: energie 1641kJ, bílkoviny 0,6g, sacharidy 90g, tuk 2,5g polyphenoly 10g, anthocianiny 4,6g

Výrobce drží v německu mimo jiné certifikace o dodržování těchto parametrů:

  • bez ozáření
  • bez GMO dle normy EU 1829/2003
  • bez obsahu Melaminu
  • bez obsahu Pesticidů dle normy EU 396/2005
  • produkty bez obsahu BSE/TSE
  • Kosher produkty

benefity +ZERO :

  • jen jedna složka
  • žádné přísady
  • bez barviv
  • bez sladidel
  • bez přidaného cukru
  • bez přidaných příchutí
  • bez hormonů
  • bez gelatiny
  • pouze z garantovaných, čistých surovin

DÁVKOVÁNÍ

+ Zero Acai berry 500g

2 g což je 1 čajová lžička do 200 ml vody nebo jogurtu, džusu, koktejlu. a použijte 1-2 x denně

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.

Průměrné nutriční informace
ve 100 g v 1 dávce 2 g
Energetická hodnota 1641 kJ (20%*) 32,82
Bílkoviny - proteiny 0,6 g (1%*) 0,01
Průměrné nutriční informace
Bílkoviny - proteiny


Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin.

Doporučené formy pro svalový objem:
Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda )
Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1
Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát
DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY

Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání.

Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy:
Kaseinát vápenatý, micelární kasein
Mléčný izolát
Sojový izolát
Kombinace uvedených složek
Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty:

- Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny

- Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin.

Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů.

Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ...

Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip.
otaznik
Sacharidy - uhlohydráty 90 g (35%*) 1,8 g (1%*)
Průměrné nutriční informace
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
Tuky 2,5 g (4%*) 0,05
Průměrné nutriční informace
Tuky


Většina lidí zápasících s tukovými polštáři si říká, jaký by byl svět bez tuků skvělý. Omyl! Nejen, že by nebyl skvělý, ale byl by zhola nemožný. Sice nám způsobuje těžké chvíle před zrcadlem, ale ve své podstatě je pro život nepostradatelným. Tuky neboli lipidy jsou totiž nejen vydatným zdrojem a rezervoárem energie, ale podílí se také na stavbě biomembrán, jsou součástí stavby orgánových struktur, jsou výchozí látkou pro stavbu některých hormonů, žlučových kyselin aj., slouží jako tepelná a mechanická izolace (třeba ledvin) a také působí jako rozpouštědlo (především vitaminů A,D,E a K a jiných látek)...

Na rozdíl o sacharidů je metabolismus tuků podstatně složitější. Zpracování začíná až ve dvanáctníku (první část tenkého střeva). Malé množství enzymů je sice již v žaludku, ale pro jejich úspěch je důležitá přítomnost žlučových kyselin, jejichž vývod ústí právě až do dvanáctníku. Žlučové kyseliny totiž působí jako emulgátory (tj. snižují povrchové napětí) tuků. To v praxi znamená že v podstatě rozbíjejí velké tukové shluky na malé a snadno zpracovatelné kapénky. Vlastním substrátem pro výrobu energie jsou pak vyšší mastné karboxylové kyseliny. Nepatrně jinak je tomu u kojenců, kteří mají mnohem větší aktivitu lipáz (enzymů štěpících tuky). Ti tedy mohou přijímat mnohem více tuků, ale za to hůře zpracovávají bílkoviny. Proto je důležité, aby pokud možno nepřecházeli předčasně na kravské mléko a zůstali na mléce mateřském. Totiž obsahuje hodně sacharidů a tuků a málo bílkovin. Ty navíc brzdí zpracování přijatého tuku.

Tuky se samozřejmě jen okamžitě nespalují (jako je tomu třeba u jednoduchých sacharidů), ale také se ukládají. Ukládají se do speciálních buněk zvaných adipocyty. Při vysokém obsahu tuku nakonec jediná kapénka vyplní prakticky celý obsah buňky a naopak. Předpokládalo se, že množství a rozložení adipocytů po těle je dědičná záležitost (to znamená že rozložení a teoreticky i obsah tuku v těle by měl být geneticky daný). Ukládání tuku podporuje jednak zvýšený příjem především jednoduchých cukrů, jednak příjem živočišných tuků.

Dobrou zprávou je, že se v současnosti věří, že jde o záležitost ovlivnitelnou, a to nejen v dětství, nýbrž i v dospělosti, což bylo dříve téměř nemyslitelné. Jinak i přeměna tukové tkáně oproti předpokladům je celkem svižná. Mluvím teď především o hnědém útrobním tuku. Podkožní tuk je totiž co do metabolismu podstatně méně aktivní. Dobrá zpráva je, že objem obou se dá snížit, a to v případě, kdy výdej energie převažuje nad příjmem (to znamená jednak dlouhotrvající výkony, jednak dlouhodobý půst). Mimo to se tuk ještě ukládá do svalů jako pohotovostní zásoba energie (jelikož zásoby glykogenu jsou malé a vydrží krátkou dobu). To ovšem funguje jen v případě, že mitochondrie (buněčné organely, které mají za úkol výrobu energie) mají k dispozici dostatek kyslíku a karnitinu (to je důležité především pro rýsovací dietu). Karnitin umíme dodat tělu uměle pomocí doplňků výživy podporujících odbourávání tuků.
otaznik
*) Referenční hodnoty příjmu
Ostatní a speciální doplňky
ve 100 g v 1 dávce 2 g
Polyfenoly 10 mg 0,2 mg
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 250
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 600 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
LSP nutrition, Bonn Německo
Uvádí na trh:
Pavel Trampota, alej Svobody 27, 323 00 Plzeň
Měrná cena
+ Zero Acai berry 500g 242 Kč / 100 g
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku LSP zero - + Zero Acai berry 500g

Ke zboží + Zero Acai berry 500g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos