Agávový sirup BIO 350g

Agávový sirup BIO 350g


Omáčky a sirupy
+ 1 volitelný dárek nebo produkt za zvýhodněnou cenu
ukázat
Dárky a počet kusů si následně vyberete až po vložení produktu do košíku.
Druh Cena Množství

skladem
84 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Další informace k produktu Agávový sirup BIO 350g
Podrobný popis
Agávový sirup BIO 350g

Agávový sirup se vyrábí lisováním jádra z rostliny agáve. Agáve je nejrozšířenější v Mexiku a jižní Americe a kromě lahodného přírodního sladidla se z něj vyrábí tequila. Náš sirup je vyráběn za velmi nízkých teplot, aby se co nejvíce zachovaly přírodní vlastnosti rostliny. Jeho konzistence je podobná medu, i když je o něco řidší a více tekutá. Oproti medu má tu výhodu, že je rostlinného původu a je tedy vhodný i pro vegany.

Proč chtít GRIZLY Agávový sirup BIO:

  • je rostlinného původu 
  • konzistencí se podobá medu

Jak ho využít?

Agávovým sirupem můžete zcela nahradit med nebo klasický cukr. Při tepelné úpravě je dobré snížit teplotu pečení a vaření alespoň o 10°C. Sirup můžeme využít jako polevu na palačinky nebo vafle, na výrobu zmrzliny a sladkých drinků nebo na pečení.

SLOŽENÍ

Agávový sirup BIO 350g

obsahuje: Sirup z agáve* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství

DÁVKOVÁNÍ

Agávový sirup BIO 350g

Užívejte na slazení pokrmů a nápojů

UPOZORNĚNÍ

Skladujte na temném, chladném a suchém místě.

Průměrné nutriční informace
ve 100 g
Energetická hodnota 1298 kJ (15%*)
Energetická hodnota 310 kCal (16%*)
Sacharidy - uhlohydráty 78 g (30%*)
Průměrné nutriční informace
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 77 g (86%*)
Průměrné nutriční informace
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
Sůl 0,6 g (10%*)
*) Referenční hodnoty příjmu
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Celková hmotnost včetně obalu 380 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
Chválkovice 696, IN PARK areál (ul. Železniční), 779 00 Olomouc
grizly.cz
Distributor:
Chválkovice 696, IN PARK areál (ul. Železniční), 779 00 Olomouc
info@grizly.cz
Měrná cena
Agávový sirup BIO 350g 24 Kč / 100 g
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku Grizly - Agávový sirup BIO 350g

Ke zboží Agávový sirup BIO 350g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

NEPŘEHLÉDNĚTE
NAŠE NABÍDKA
VÝROBCI

 

 
0 kusů 0
CZK | EUR
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos