29 | Kč |
Energy Gel 40g
Energy Gel 40gEnergetické gely a tablety - Carbosnack, Isogel, Enervitene, Endurosnack, Energy Gel, Carbogel
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Chci ještě lepší cenu
|
je osvěžující a chutný gel nabitý lehce stravitelnou energií. Vyvážená směs sacharidů je doplněná o optimální aditivum minerálů z čištěné mořské soli, sodík je navíc doplněn v alkalizující citrátové formě (stabilizace pH). EnergyGel není tuhý, ani příliš sladký jako obyčejné gely dostupné tzv. mass-marketingovém trhu, takže se lehce konzumuje a díky chuti opravdového džusu také skvěle chutná. Balení se lehce otvírá a přenáší, a je tak ideální pro rychlé doplnění energie během výkonu. Stačí pouze otevřít sáček a můžete rovnou konzumovat.
Co je EnergyGel?
- PROFESIONÁLNÍ ENERGY GEL bez obsahu umělých sladidel a barviv
- Vynikající využitelnost + lehká a osvěžující chuť = žádná pachuť po umělých sladidlech a syntetických složkách
- Optimální konzistence gelu = nelepí se v ústech, nedehydratuje, nezatěžuje
- Prověřeno na nejtěžších světových závodech s více než 10ti letou tradicí
- 23 g sacharidů (bez kofeinu)
- Opravdová chuť ovoce a osvěžující efekt
- Vhodné pro vegany i vegetariány
Zaměření produktu
Zdroj efektivní energie během fyzického výkonu.
SLOŽENÍ
Energy Gel 40g
příchuť jablko: glukózový sirup, voda, maltodextrin, ovocný džus koncentrát (jablko 2 %), regulátor kyselosti (kyselina jablečná, citronan sodný, kyselina citrónová), chlorid sodný, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), aroma.
příchuť banán: glukózový sirup, voda, maltodextrin, regulátor kyselosti (citronan sodný, kyselina citrónová), chlorid sodný, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), aroma.
příchuť ovoce: glukózový sirup, voda, maltodextrin, ovocný džus koncentrát (brusinky 1 %, maliny 1 %), regulátor kyselosti (citronan sodný, kyselina citrónová), chlorid sodný, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), aroma.
příchuť citrus: glukózový sirup, voda, maltodextrin, ovocný džus koncentrát (citrón 1 %, limetka), regulátor kyselosti (citronan sodný), chlorid sodný, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), aroma.
příchuť pomeranč: glukózový sirup, voda, maltodextrin, ovocný džus koncentrát (pomeranč 2 %, citrón, červený pomeranč), regulátor kyselosti (citronan sodný, kyselina citrónová), chlorid sodný, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), aroma.
DÁVKOVÁNÍ
Energy Gel 40g
Konzumujte při sportu 1 EnergyGel každých 20 minut. Snižte dávku, pokud kombinujete s dalším sportovním nápojem obsahujícím sacharidy. Podrobné informace pro jednotlivé sportovní disciplíny, naleznete v našich výživových plánech.
Upozornění:
Dodržujte doporučené dávkování, abyste se vyvarovali žaludečně-střevním potížím. Přijímejte dostatek tekutin! Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Není náhrada stravy.
APPLE | ve 100 ml | v 1 sáčku 40 ml | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 969 kJ (12%*) | 387,6 kJ (5%*) | |
Energetická hodnota | 228 kCal (11%*) | 91,2 kCal (5%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 57 g (22%*) | 22,8 g (9%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 7,2 g (8%*) | 2,88 g (3%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,12 g (2%*) | 0,05 |
BANANA | ve 100 ml | v 1 sáčku 40 ml | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 969 kJ (12%*) | 387,6 kJ (5%*) | |
Energetická hodnota | 228 kCal (11%*) | 91,2 kCal (5%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 57 g (22%*) | 22,8 g (9%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 6,1 g (7%*) | 2,44 g (3%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,12 g (2%*) | 0,05 |
CITRUS | ve 100 ml | v 1 sáčku 40 ml | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 969 kJ (12%*) | 387,6 kJ (5%*) | |
Energetická hodnota | 228 kCal (11%*) | 91,2 kCal (5%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 57 g (22%*) | 22,8 g (9%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 6,2 g (7%*) | 2,48 g (3%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,12 g (2%*) | 0,05 |
ORANGE PLUS | ve 100 ml | v 1 sáčku 40 ml | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 969 kJ (12%*) | 387,6 kJ (5%*) | |
Energetická hodnota | 228 kCal (11%*) | 91,2 kCal (5%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 57 g (22%*) | 22,8 g (9%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 7,4 g (8%*) | 2,96 g (3%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,12 g (2%*) | 0,05 |
BERRY | ve 100 ml | v 1 sáčku 40 ml | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 969 kJ (12%*) | 387,6 kJ (5%*) | |
Energetická hodnota | 228 kCal (11%*) | 91,2 kCal (5%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 57 g (22%*) | 22,8 g (9%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 7,4 g (8%*) | 2,96 g (3%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,12 g (2%*) | 0,05 |
BLACK CURRANT | ve 100 ml | v 1 sáčku 40 ml | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 969 kJ (12%*) | 387,6 kJ (5%*) | |
Energetická hodnota | 228 kCal (11%*) | 91,2 kCal (5%*) | |
Sacharidy - uhlohydráty | 57 g (22%*) | 22,8 g (9%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 7,2 g (8%*) | 2,88 g (3%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Sůl | 0,12 g (2%*) | 0,05 |
Počet dávek v balení | 1 |
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení. |
---|---|---|
Celková hmotnost včetně obalu | 40 g |
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu. |
Hromadné balení | 1 ks |
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu) |
Sazba DPH | 12 % | |
Adresa výrobce: Reflex Nutrition, Sea View Way, Brighton, BN2 6NT, Velká Británie. |
||
Uvádí na trh: ForActiv.cz, s.r.o., Plotní 75, 602 00, Brno |
apple | 55 Kč / 100 g |
---|---|
banana | 55 Kč / 100 g |
citrus | 55 Kč / 100 g |
orange plus | 55 Kč / 100 g |
berry | 55 Kč / 100 g |
black currant | 55 Kč / 100 g |
28 | Kč |
52 | Kč |
Ke zboží Energy Gel 40g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.
Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce