Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml

Home > Anabolizéry - Nitrix, Tribulus, HMB > ostatní speciální doplňky > Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml

Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml


Diosgenin, ZMA, Ecdysteron, Beta Ecdyx, Anabolic Booster, Gamma Oryzanol
Druh Cena Množství

skladem
37 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Další informace k produktu Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml
Podrobný popis
Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml

OstroVit Pump Pre-Workout Shot je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje čtyři cenné složky - L-citrulin, L-arginin alfa-ketoglutarát, taurin a kofein. Jedná se o fantastický předtréninkový suplement dostupný v pohodlné formě shot s lahodnou třešňovou příchutí. Je to přípravek vytvořený pro sportovce a fyzicky aktivní lidi, kteří chtějí před zahájením tréninku dodat tělu cenné sloučeniny.

Zdroj cenných látek - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 2000 mg L-citrulin malátu, 600 mg L-arginin alfa-ketoglutarátu, dále 500 mg taurinu a 175 mg bezvodého kofeinu.

Lahodná třešňová příchuť, která potěší chuťové pohárky.

Bez přidaného cukru - Výrobek obsahuje nízkoenergetická sladidla, která přispívají ke snížení energetického obsahu výrobku.

1 porce = ½ panáka = 50 ml.

Účinnost - Balení obsahuje dvě porce produktu.

Pohodlná forma - Doplněk stravy ve formě panáka zajišťuje bezproblémový přísun produktu a je ideální pro osoby, které mají potíže s polykáním tablet. Praktické balení produktu znamená, že si doplněk můžete vzít vždy s sebou a zkonzumovat před tréninkem.

OstroVit Pump Pre-Workout Shot - komplexní předtréninkové cvičení

Citrulin je organická chemická sloučenina klasifikovaná jako neproteinová aminokyselina, která je derivátem ornithinu. Jde o látku, která se spolu s L-argininem a L-ornitinem podílí na cyklu močoviny. Citrulin je považován za endogenní aminokyselinu, která se může tvořit v lidském těle jako výsledek přirozené syntézy. Na druhou stranu produkty jako meloun, meloun nebo dýně jsou považovány za nutriční zdroje sloučeniny. OstroVit využívá citrulin malát, formu sloučeniny, která se vyznačuje výbornou biologickou dostupností a ergogenitou, což má pozitivní vliv na kvalitu přípravku a účinnost suplementace.

A-AKG - L-arginin alfa-ketoglutarát - chemická sloučenina, která je kombinací dvou látek jako je L-arginin a kyselina glutarová. Kyselina glutarová je produktem Krebsova cyklu, což je konečná fáze metabolismu aerobních organismů, zatímco L-arginin je proteinová aminokyselina, která je považována za substrát nezbytný pro tvorbu kreatinu a oxidu dusnatého (NO). Kombinace kyseliny glutarové s argininem vede ke vzniku sloučeniny se synergickým účinkem.

Taurin - organická chemická sloučenina, která je neproteinovou biogenní aminokyselinou. Jde o látku, kterou lze v těle syntetizovat ze sirných aminokyselin – cysteinu a methioninu, ale její endogenní produkce nestačí k uspokojení potřeb organismu. Proto se doporučuje dodávat taurin tělu i zvenčí spolu s denním jídelníčkem - sloučeninu najdeme mj. v rybách, mořských plodech, sušených mořských řasách či mase, případně ve formě doplňků stravy.

Kofein - organická chemická sloučenina ze skupiny purinových alkaloidů. Jde o látku přirozeně se vyskytující v přírodě – lze ji nalézt ve více než 60 různých rostlinách a pražená kávová zrna a čajové lístky jsou považovány za hlavní zdroje kofeinu ve stravě. Sloučeninu však lze vyrobit také synteticky pomocí četných chemických reakcí. Kofein je pro své vlastnosti ceněn zejména sportovci a také lidmi, kteří vyvíjejí intenzivní duševní námahu. OstroVit využívá bezvodý kofein, což je koncentrovaná sloučenina, která má pozitivní vliv na účinnost a kvalitu suplementace.

Laboratorně ověřená kvalita

V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.

SLOŽENÍ

Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml

obsahuje: Voda, L-citrulin malát, jablečná šťáva z koncentrátu jablečné šťávy 20 %, L-arginin alfa-ketoglutarát, taurin, bezvodý kofein, aroma, sladidla: sukralóza, acesulfam K; konzervační látky: sorban draselný, benzoan sodný.

DÁVKOVÁNÍ

Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml

Užívejte 1/2 lahvičky (50 ml - 10 čajových lžiček) denně. Nekonzumujte více než 1 porci denně. 

UPOZORNĚNÍ

Výrobek je určen pro dospělé. Před použitím protřepejte. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek doplňku. Nekombinujte s alkoholem. Výrobek se nedoporučuje dětem, těhotným ženám a kojícím matkám. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Skladujte v suchu a chladu při teplotě 2-25°C. Chraňte před slunečním zářením a mrazem. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Ostatní a speciální doplňky
ve 100 ml v 1 dávce 50 ml
L-Arginin alfa-ketoglutarát 1200 mg 600 mg
Ostatní a speciální doplňky
L-Arginin alfa-ketoglutarát


V roce 1998 obdržel americký biochemik Robert Francis Furchgott Nobelovu cenu za objev molekuly oxidu dusnatého (NO), která způsobuje uvolnění a rošíření cév. V prvopočátku vedl jeho výzkum ke vzniku léku na impotenci - sildenafilu. Tento lék se prodává pod obchodním názvem Viagra. Ve druhé fázi se tato molekula stala základem tzv. NO systémů, které jsou zaměřeny na růst svalové hmoty a rychlou regeneraci.
Základem tvorby molekuly NO v lidském těle je aminokyselina L-Arginin. NO slouží jako biologický posel, který spouští řadu reakcí, mezi ty nejvýznamnější patří zmíněné rozšíření cév a zvýšený průchod krve cévami. Dochází tak k výraznému prokrvení svalů a to jak během tréninkové jednotky – efekt silného „napumpování“, tak v době odpočinku - zvýšený přenos živin. Výsledkem je zvětšení průměru svalových vláken a výrazný nárůst čisté svalové hmoty.
Standardní produkty obsahující čistý AAKG ( Arginin alfa keto glutarát ) – v této formě je je arginin vázán na molekulu alfa keto glutarátu, který následně slouží jako zdroj energie v tzv. Citrátovém cyklu.
otaznik
L-Citrulline malát 4000 mg 2000 mg
Taurin 1000 mg 500 mg
Ostatní a speciální doplňky
Taurin


Aminokyselina - důležitá při tvorbě žluči, trávení a vstřebávání tuků, působí jako nervový přenašeč v některých oblastech mozku a oční sítnice.
otaznik
Kofein bezvodý 350 mg 175 mg
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 2
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 150 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
OstroVit Sp. z o.o. ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów Polska
Uvádí na trh:
Pavel Trampota, alej Svobody 27, 323 00 Plzeň
Měrná cena
Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml 37 Kč / 100 ml
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku Ostrovit - Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml

Ke zboží Pump pre-workout shot without beta-alanine 100ml nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos