126 | Kč |
Agave syrup 400g agávový sirup
Agave syrup 400g agávový sirupOmáčky a sirupy
|
||||||||||||
|
||||||||||||
ukázat dárky
Dárky a počet kusů si následně vyberete až po vložení produktu do košíku.
|
||||||||||||
Chci ještě lepší cenu
|
Přírodní alternativu ke klasickému cukru a medu s výraznou jemnou chutí s dotyky karamelu. Agávový sirup je ideální k dochucení koláčů, dezertů, jogurtů či smoothies.
Agávový sirup pochází z Mexika. Jedná se o přírodní tekuté sladidlo, které se podobá medu z hlediska chuti a konzistence.
Díky značnému obsahu fruktózy je výrobek velmi sladký. Ve srovnání s běžným cukrem je jeho glykemický index o polovinu nižší, a proto může být součástí stravy s nízkým GI.
Tmavý agávový sirup je široce používán v kuchyni. Na rozdíl od jiných sirupů dává znatelné karamelové tóny, které poskytují pokrmům a nápojům výraznou chuť. Díky tomu, že může být předehřátý, je to perfektní náhrada cukru a medu pro domácí pečení.
SLOŽENÍ
Agave syrup 400g agávový sirup
obsahuje: Agávový sirup.
DÁVKOVÁNÍ
Agave syrup 400g agávový sirup
Užívejte dle potřeby
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.
ve 100 g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1253 kJ (15%*) | ||
Energetická hodnota | 296 kCal (15%*) | ||
Sacharidy - uhlohydráty | 71 g (27%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
|
z toho cukry | 69 g (77%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
|
Vláknina | 5,8 g |
Průměrné nutriční informace Vláknina Skupina nestravitelných látek v rostlinných potravinách (celozrnném pečivu, ovesných vločkách, luštěninách, zelenině, ovoci). Mechanicky povzbuzuje správnou funkci střev, a podporuje tak zažívání, snižuje schopnost střeva vstřebávat škodlivé látky, tuky a cholesterol. |
|
Sůl | 0,05 g (1%*) |
Celková hmotnost včetně obalu | 450 g |
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu. |
---|---|---|
Sazba DPH | 12 % | |
Adresa výrobce: OstroVit Sp. z o.o. ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów Polska |
||
Uvádí na trh: Pavel Trampota, alej Svobody 27, 323 00 Plzeň |
Agave syrup 400g agávový sirup | 42,25 Kč / 100 g |
---|
68 | Kč |
68 | Kč |
Ke zboží Agave syrup 400g agávový sirup nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.
Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce