Šampon - normální vlasy 250ml

Šampon - normální vlasy 250ml


Kosmetika, pleťové krémy
Druh Cena Množství

skladem
121 Kč
Další informace k produktu Šampon - normální vlasy 250ml
Podrobný popis
Šampon - normální vlasy 250ml

Dermatologové a dobří kadeřníci to už vědí: držte se dál od silikonů. Protože silikonové šampony narovnávají Vaše vlasy uměle a škodí pokožce hlavy. Zkoušeli jste někdy místo toho šampony s přírodními ingrediencemi?

Přírodní výtažky z manga, ginkga a heřmánku mají čistící a zklidňující účinek a zároveň podporují krevní oběh. Šampon vyživuje pokožku hlavy a dodá Vašim vlasům znatelně větší lesk, pružnost a objem, aniž by je zbytečně zatížil. Rostlinný glycerin a citrát jemně zabraňuje dehydrataci vlasů a pokožky hlavy.

  • zklidňující bylinné a pečující látky
  • intenzivní hydratace
  • bez silikonů a parabenů
  • přírodní aroma
  • dlouhodobá ochrana
  • na přírodní bázi

PROČ HERBACIN Cosmetics:

  • Herbacin usiluje o dokonalost a používá pouze důsledně vybrané, přírodní a organické ingredience šetrné k Vaší pokožce.
  • Herbacin je striktně proti testování na zvířatech a zbytečnému používání chemických přísad. Důsledně vybírá suroviny tak, aby použili to nejlepší pro Vaši pokožku.
  • ​Herbacin nechce jenom, aby vypadaly Vaše vlasy a pokožka krásně, ale také životní prostředí. Proto se snaží být při výrobě šetrní k životnímu prostředí (eko-friendly) a maximálně efektivní. To samé platí i pro obaly, ty jsou 100% recyklovatelné.
  • ​Herbacin používá pouze pečlivě vybrané přírodní suroviny z kontrolovaného ekologického pěstování. Kromě toho vyvíjí a vyrábí lokálně ve městě Wutha-Farnroda, v srdci přírodní rezervace v krásném Durynsku.

SLOŽENÍ

Šampon - normální vlasy 250ml

obsahuje: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Stearamidopropyl Dimethylamine, Sodium Chloride, Laureth-11 Carboxylic Acid, Propylene Glycol, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Laureth-7 Citrate, Glycerin, Polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Limonene, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Hydroxide

Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Celková hmotnost včetně obalu 300 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 6 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 21 %
Uvádí na trh:
BERMA Praha s.r.o., Na Folimance 2155/15, 120 00, Praha 2
Měrná cena
Šampon - normální vlasy 250ml 48.4 Kč / 100 ml
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku Herbacin - Šampon - normální vlasy 250ml

Ke zboží Šampon - normální vlasy 250ml nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos