SleepMedicus 120 tobolek

SleepMedicus 120 tobolek


Multivitaminy, multiminerály a ostatní
Druh Cena Množství

skladem
509 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Další informace k produktu SleepMedicus 120 tobolek
Podrobný popis
SleepMedicus 120 tobolek

Jedinečný doplněk stravy SleepMedicus kombinuje sílu 10 pečlivě vybraných bylin, L-tryptofanu a biologicky vstřebatelného hořčíku pro dokonalou noční relaxaci. SleepMedicus zmírňuje příznaky stresu, přispívá k plnohodnotné relaxaci, pomáhá proti problémům s usínáním, zmírňuje poruchy spánku. Při pravidelném užívání přípravek podporuje koncentraci, vitalitu a fyzickou výkonnost. Přípravek působí proti únavě a vyčerpání. 

Květ meduňky - používá se na podporu kognitivních funkcí a duševního zdraví. Meduňka uvolňuje, podporuje spánek a přináší dobrou náladu.

Kořen kozlíku lékařského - tato tradiční léčivá rostlina podporuje duševní zdraví. Bylina přináší uvolnění, zmírňuje stres, podporuje spánek, usínání a duševní klid.

Kořen čemeřice bajkalské - v přírodní medicíně se používá již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a normální psychické činnosti. Působí proti únavě a vyčerpání. Bylina je vysoce účinná proti zvýšenému stresu.

Mučenka květ - podporuje relaxaci a spánek.

Chmel pupalkový - bylina s uklidňujícími a relaxačními účinky. Tradičně se používá pro dobrý spánek.

Třezalka tečkovaná - bylina na podporu duševního zdraví, navození emoční rovnováhy a uvolnění. Požití přispívá k dobré náladě. Obsahuje hypericin, který se používá ke zmírnění poruch spánku.

Heřmánkový květ - podporuje kognitivní a duševní zdraví, relaxaci a dobrou náladu. Tradičně se používá pro dobrý spánek.

Ašvaganda - podporuje duševní a kognitivní funkce. Zvyšuje schopnost soustředění. Pomáhá proti únavě. Podporuje relaxaci a spánek v období stresu.

Kořen ženšenu - zmírňuje únavu a vyčerpání. Přispívá k normální psychické činnosti, podporuje soustředění a výkonnost. Příznivě ovlivňuje duševní činnost při stresu, přispívá k vitalitě a fyzické výkonnosti.

Květ pravé levandule - na podporu spánku, relaxace a duševního klidu.

Hořčík - v dnešním hektickém životním stylu máme chronický nedostatek hořčíku. Hořčík přispívá k normální duševní činnosti.

Tryptofan - tato esenciální aminokyselina se používá při trémě a poruchách spánku. Doporučuje se při častém stresu.

B-komplex - vitaminy skupiny B přispívají k normální činnosti nervové soustavy, podporují duševní činnost a pomáhají proti únavě a vyčerpání.

SLOŽENÍ

SleepMedicus 120 tobolek

obsahuje: (91 mg), standardizovaný extrakt z kořene kozlíku lékařského (Valeriana officinalis) (kyselina valerenová 0,8 %) (64 mg), standardizovaný extrakt z kořene šišáku bajkalského (Scutellaria baicalensis) (bajkalin 95 %) (45 mg), standardizovaný extrakt z květů meduňky lékařské (Melissa officinalis) (5:1) (32 mg), mučenka (Passiflora sp.) standardizovaný extrakt z květů (kyselina rozmarýnová 2 %) (32 mg), chmel (Humulus lupulus) standardizovaný extrakt z šištic (flavony 5 %) (32 mg), třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum) standardizovaný extrakt z bylin (hypericiny 0,3 %) (32 mg), hydroxid hořečnatý (27 mg)*, heřmánek pravý (Chamomilla recutita) standardizovaný extrakt z květů (10 %) (32 mg), třezalka tečkovaná (Hypericum perforatum) standardizovaný extrakt z květů (0,3 %) (32 mg):(18 mg), ašvaganda (Withania somnifera) standardizovaný extrakt z kořene (10:1, Withanolid 5 %) (14 mg), B-komplex (11 mg)**, ženšen (Panax ginseng) standardizovaný extrakt z kořene (Ginsenosid 25 %) (5 mg), levandule lékařská (Lavandula officinalis) standardizovaný extrakt z květů (10:1) (5 mg), veganské kapsle (HPMC rostlinné kapsle). 

DÁVKOVÁNÍ

SleepMedicus 120 tobolek

2 tobolky 30 minut před očekávaným nástupem účinku. 

UPOZORNĚNÍ

Doplněk stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno dětem, kojícím a těhotným ženám. 

Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 60
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 300 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 1 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 12 %
Uvádí na trh:
PCsupport.cz s.r.o. Jablunkovská 110 73961 Třinec
Měrná cena
SleepMedicus 120 tobolek 424.17 Kč / 100 tbl
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku SwissMedicus - SleepMedicus 120 tobolek

Ke zboží SleepMedicus 120 tobolek nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos