232 | Kč |
Ultra Endurance drink 1500g
Ultra Endurance drink 1500gSacharidy a gainery s obsahem do 20% proteinů do 2500g
|
||||||||||||
|
||||||||||||
ukázat dárky
Dárky a počet kusů si následně vyberete až po vložení produktu do košíku.
Přehled volitelných dárků: v hodnotě 391 Kč koupíte za 299 Kč
v hodnotě 65 Kč ZDARMA
v hodnotě 39 Kč ZDARMA
v hodnotě 39 Kč ZDARMA
v hodnotě 105 Kč ZDARMA
v hodnotě 35 Kč ZDARMA
v hodnotě 69 Kč ZDARMA
v hodnotě 35 Kč ZDARMA
v hodnotě 166 Kč koupíte za 99 Kč
v hodnotě 146 Kč koupíte za 109 Kč
v hodnotě 166 Kč koupíte za 109 Kč
v hodnotě 283 Kč koupíte za 229 Kč
v hodnotě 587 Kč koupíte za 459 Kč
|
||||||||||||
Chci ještě lepší cenu
|
Penco® ULTRA ENDURANCE DRINK je vysoce energetický sacharidový nápoj pro maximální příjem energie během intenzivní fyzické zátěže (nad 60 minut). Energii dodává unikátní směs 5 druhů sacharidů Penco® Carb Mix a MCT olej. Optimální poměr Glukóza : Fruktóza 2 : 1 umožňuje sportovcům vstřebat daleko větší množství sacharidů (90 - 110 g sacharidů za hodinu).
HLAVNÍ VÝHODY Penco® ULTRA ENDURANCE DRINK:
- Směs 5 různých druhů sacharidů Penco® Carb Mix
- Optimální poměr Glukóza : Fruktóza 2 : 1
- Obohaceno MCT olejem a taurinem
- S minerály sodíkem a draslíkem
- Izotonický nápoj
- Výtečná třešňová chuť
JEDNA DÁVKA Penco® ULTRA ENDURANCE DRINK OBSAHUJE:
- Energie 210 kcal
- 47 g sacharidů Penco® Carb Mix ( Maltodextrin DE 18-20, Cluster Dextrin®, Palatinose TM, Fruktóza, Glukóza)
- 2000 mg MCT oleje
- 1000 mg taurinu
PROČ POUŽÍVAT Penco® ULTRA ENDURANCE DRINK ?
Penco® ULTRA ENDURANCE DRINK je práškový koncentrát pro přípravu sacharidového nápoje, který přispívá ke zlepšení fyzické výkonnosti při vysoce intenzivní a dlouhotrvající (min. 60 minut) fyzické zátěži u trénovaných dospělých osob. Obsahuje směs sacharidů Penco® Carb Mix tj. polymery glukózy, fruktózu, glukózu, PalatinosuTM a alfa-cyklodextrin Cluster Dextrin® .
Bylo zjištěno, že kombinace různých druhů sacharidů zvyšuje vstřebávání a poskytuje tak více dostupné energie (90–110 g sacharidů /hod) pro vytrvalostní sportovní výkon. Ze samotné glukosy se spálí maximálně 60 g sacharidů za hodinu, zatímco fruktóza je schopna dodat pracujícím svalům extra energii ve formě dalších 30 g sacharidů/hod.
Vlastnosti přítomných sacharidů Penco® Carb Mix se liší a mají různé funkce:
Cluster Dextrin® alfa-cyklodextrin - cyklický sacharid „Novel Food“, s nízkým glykemickým indexem (GI), který přispívá k omezení nárůstu hladiny glukózy a díky vysoké molekulové hmotnosti nezvyšuje osmolaritu nápoje, což umožňuje rychlý průtok žaludkem a účinnou hydrataci
Maltodextrin DE 18-20 – enzymaticky modifikovaný kukuřičný škrob s dextrózovým ekvivalentem 18-20, s vysokým GI a vysokou molekulovou hmotností
Palatinose TM– disacharid s nízkým GI a postupným uvolňováním energie
Fruktóza - jednoduchý cukr, monosacharid, který se řadí podobně jako Palatinosa mezi sacharidy s postupně se uvolňující energií a nízkým GI.
Glukosa – jednoduchý cukr, monosacharid, s vysokým GI a rychlým dodáním energie.
MCT olej - vedle sacharidů poskytuje okamžitě využitelnou energii, šetří zásoby glykogenu na pozdější dobu.
Taurin - tato aminokyselina ovlivňuje přenos nervových vzruchů a signálů v nervové soustavě, optimalizuje prokrvení mozku, tonizuje organizmus, zvyšuje koncentraci, rychlost reakcí a připravuje tělo na zvýšenou zátěž s celkovým pocitem pohody. Má také důležitý efekt i při snižování hladiny kyseliny mléčné, což je důležité u sportovců, při intenzivních trénincích.
PRO KOHO JE Penco® ULTRA ENDURANCE DRINK VHODNÝ?
Doporučujeme pro vytrvalostní zátěž, kdy užívání nápoje Penco® ULTRA ENDURANCE DRINKšetří svalový glykogen a i v závěrečné fázi tréninku či závodu budete mít stále dostatek energie. U silově - vytrvalostních sportů jako je fotbal, hokej, basketbal, tenis… pomáhá přísun sacharidů udržet výkonost, tempo a rychlost.
SLOŽENÍ
Ultra Endurance drink 1500g
obsahuje: maltodextrin DE 18-20 35 %, isomaltulosa* PalatinoseTM 20 %, fruktóza 20 %, alfa - cyklodextrin Cluster Dextrin® 10 %, práškový MCT olej (70/30) 5,8 %, glukóza 3 %, taurin 2 %, sušená jablečná šťáva, barvivo: sušená šťáva z červené řepy, aroma, mořská sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová, citrát sodný, citrát draselný, barvivo karamel.
* Isomaltulosa je zdrojem glukózy a fruktózy.
DÁVKOVÁNÍ
Ultra Endurance drink 1500g
Před výkonem: pro dospělé50 g práškové směsi (3 odměrky) rozpusťte v 250 ml vody. Doporučujeme 10-15 minut před tréninkem nebo zápasem.
Během tréninku/závodu: pro dospělé 50 g práškové směsi (3 odměrky) rozpusťte v 500 ml vody (1 bidon).Popíjejte 200 - 250 ml každých 20 minut. Při vysoce intenzivní (65 % VO2 max) a dlouhotrvající fyzické zátěži (nad 60 minut) doporučujeme 1-2 bidony (60- 90 g sacharidů/hod).
UPOZORNĚNÍ
Nepřekračujte doporučenou denní dávku 150 g prášku. Není určeno pro děti do 15 let. Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Pro dosažení požadovaných účinků dodržujte uvedený postup přípravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.
VIŠEŇ | ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | 1763 kJ (21%*) | 881,5 kJ (10%*) | |
Energetická hodnota | 416 kCal (21%*) | 208 kCal (10%*) | |
Bílkoviny - proteiny | 2 g (4%*) | 1 g (2%*) |
Průměrné nutriční informace Bílkoviny - proteiny Z hlediska svalového objemu je pro nás nejdůležitější taková bílkovina, která je rychle vstřebatelná a má silný anabolický účinek. Velmi výstižnou odpovědí je poměr bílkovin v lidském mateřském mléce. Jinými slovy je to právě to, na čem jsme „odkojeni“ v období, kdy potřebujeme maximální růstový potenciál. Lidské mléko obsahuje syrovátkovou bílkovinu a kasein v poměru 4 / 1, tedy přesně naopak než je tomu v mléce kravském. Proto je pro nás nejdůležitější v objemovém tréninku právě syrovátková bílkovina, která se vyznačuje velmi rychlou „vstřebatelností“. Pro příklad - pokud přijmeme nalačno 30g syrovátkového proteinu, hladina aminokyselin v krvi dosáhne vrcholu již po jedné hodině a vrátí se na původní úroveň cca po dvou hodinách, to má svůj význam zejména po tréninku, kdy je kladen důraz na rychlý příjem lehce stravitelných bílkovin. Dalším faktorem je silný anabolický účinek syrovátkové bílkoviny, kdy uvedená dávka 30g zvýší až o 68% úroveň syntézy bílkovin. Doporučené formy pro svalový objem: Syrovátkový izolát, koncentrát, hydrolyzát, či jejich kombinace ( viz. níže – legenda ) Vícesložková bílkovina, v poměru syrovátková bílkovina / kasein, nebo vaječná bílkovina – 3 až 4 / 1 Večer před spaním je možné dávkovat kasein, nebo mléčný izolát DIETA, ZPEVNĚNÍ POSTAVY Pokud je Vašim cílem „shodit“ tuk a zpevnit postavu, je pro Vás naopak nejdůležitější bílkovina, která se vstřebává pomalu a zásobuje tak Vaše tělo potřebnými aminokyselinami po dobu tří až čtyř hodin. Právě kravské mléko má ideální poměr „pomalého“ kaseinu a syrovátky 4 / 1. Ideální formou je tedy v tomto případe mléčný izolát, či přímo kasein. Mléčný izolát nabízí kromě vysokého obsahu pro tělo nepostradatelných (esenciálních) aminokyselin, vysoký obsah bioaktivních peptidů (laktoferin, glykomakropeptidy), které mají pozitivní účinky na zdravotní stav a regeneraci. Kasein je nesporně v této kategorii králem, je znám pro svůj silný antikatabolický účinek: díky pomalému vstřebávání, velmi silně brání odbourávání bílkovin ze svalové hmoty, po dobu až 4 hodin. Nevýhodou kaseinu je těžší stravitelnost (sráží se žaludku během trávení do „zhluků“), proto se vyrábí ve formě vazby na minerál a to nejčastěji vápník, nebo draslík. Právě tyto formy usnadňují jeho stravitelnost a využití. V současné době přichází také na trh nová, revoluční forma micelárního kaseinu, která daný problém doslova eliminuje. Další vhodnou bílkovinou, zejména pro ženy, je sojová bílkovina, opět ve formě sojového izolátu. Sojová bílkovina je po Amaranthu druhá nejplnohodnotnější rostlinná bílkovina, která má deficit esenciální (pro tělo nepostradatelné) aminokyseliny L-methioninu. Mezi její hlavní pozitiva patří vysoký obsah flavonoidů, které mají silné antioxidační a antikancerogenní (protirakovinné) účinky. Často se v tomto případě používají vícesložkové proteinové produkty založené na kombinaci uvedených složek, které jsou případně obohaceny i o vaječný albumin, který je po kaseinu druhou „nejpomalejší“ bílkovinou z hlediska vstřebávání. Doporučené formy pro dietu, zpevnění postavy: Kaseinát vápenatý, micelární kasein Mléčný izolát Sojový izolát Kombinace uvedených složek Legenda - používané formy bílkovin dle čistoty: - Koncentrát: obsahuje 70 – 85 % bílkovin, zbytek tvoří nežádoucí balastní látky, u mléčných bílkovin např. laktóza. Jedná se o méně kvalitní formu bílkoviny - Izolát: obsahuje 90 – 98 % bílkovin. Jedná se o vysokokvalitní formu bílkovin. Poznámka: pokud se daná forma bílkoviny štěpí, vzniká hydrolyzát, pro který je charakteristický vysoký obsah volných, rychle vstřebatelných aminokyselin a jejich řetězců ve formě oligopeptidů a polypeptidů. Jak již bylo řečeno dříve, bílkoviny, neboli proteiny jsou opravdovým základem nejen posilovacího tréninku. Proteiny jsou totiž v organismu všudypřítomné. Jsou jak častou stavební jednotkou (základ svalů, kostí i vazů), tak především součást všech enzymů, to znamená látek hlídajících a usměrňujících veškeré metabolické pochody (ano, i ty související s posilováním). My se ale nyní nebudeme zabývat metabolismem jako takovým příliš do hloubky a spíš se podíváme na bílkoviny co do jejich příjmu a zhruba si přiblížíme jejich přeměny v organismu a úskalí v jejich požívání ... Proteiny nejsou ve své podstatě nic jiného než jen řetězec základních stavebních kamenů, a to sice aminokyselin. Takovýchto aminokyselin se v lidském těle vyskytuje 20 (v některých literaturách může být uvedeno 21). Tyto se dělí na neesenciální (tělo je dokáže vyrobit) a esenciální (obsahují některé řetězce, které tělo nedokáže připravit, a tudíž jsme odkázáni na jejich příjem v potravě). Je zajímavé, že pomocí pouhých 20 aminokyselin je možno poskládat nepřeberné množství proteinů jen jejich prostým přeskupením. Tomu se říká stavebnicový princip. |
Sacharidy - uhlohydráty | 93 g (36%*) | 46,5 g (18%*) |
Průměrné nutriční informace Sacharidy - uhlohydráty Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy. |
z toho cukry | 43 g (48%*) | 21,5 g (24%*) |
Průměrné nutriční informace z toho cukry Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené. |
Tuky | 4 g (6%*) | 2 g (3%*) |
Průměrné nutriční informace Tuky Většina lidí zápasících s tukovými polštáři si říká, jaký by byl svět bez tuků skvělý. Omyl! Nejen, že by nebyl skvělý, ale byl by zhola nemožný. Sice nám způsobuje těžké chvíle před zrcadlem, ale ve své podstatě je pro život nepostradatelným. Tuky neboli lipidy jsou totiž nejen vydatným zdrojem a rezervoárem energie, ale podílí se také na stavbě biomembrán, jsou součástí stavby orgánových struktur, jsou výchozí látkou pro stavbu některých hormonů, žlučových kyselin aj., slouží jako tepelná a mechanická izolace (třeba ledvin) a také působí jako rozpouštědlo (především vitaminů A,D,E a K a jiných látek)... Na rozdíl o sacharidů je metabolismus tuků podstatně složitější. Zpracování začíná až ve dvanáctníku (první část tenkého střeva). Malé množství enzymů je sice již v žaludku, ale pro jejich úspěch je důležitá přítomnost žlučových kyselin, jejichž vývod ústí právě až do dvanáctníku. Žlučové kyseliny totiž působí jako emulgátory (tj. snižují povrchové napětí) tuků. To v praxi znamená že v podstatě rozbíjejí velké tukové shluky na malé a snadno zpracovatelné kapénky. Vlastním substrátem pro výrobu energie jsou pak vyšší mastné karboxylové kyseliny. Nepatrně jinak je tomu u kojenců, kteří mají mnohem větší aktivitu lipáz (enzymů štěpících tuky). Ti tedy mohou přijímat mnohem více tuků, ale za to hůře zpracovávají bílkoviny. Proto je důležité, aby pokud možno nepřecházeli předčasně na kravské mléko a zůstali na mléce mateřském. Totiž obsahuje hodně sacharidů a tuků a málo bílkovin. Ty navíc brzdí zpracování přijatého tuku. Tuky se samozřejmě jen okamžitě nespalují (jako je tomu třeba u jednoduchých sacharidů), ale také se ukládají. Ukládají se do speciálních buněk zvaných adipocyty. Při vysokém obsahu tuku nakonec jediná kapénka vyplní prakticky celý obsah buňky a naopak. Předpokládalo se, že množství a rozložení adipocytů po těle je dědičná záležitost (to znamená že rozložení a teoreticky i obsah tuku v těle by měl být geneticky daný). Ukládání tuku podporuje jednak zvýšený příjem především jednoduchých cukrů, jednak příjem živočišných tuků. Dobrou zprávou je, že se v současnosti věří, že jde o záležitost ovlivnitelnou, a to nejen v dětství, nýbrž i v dospělosti, což bylo dříve téměř nemyslitelné. Jinak i přeměna tukové tkáně oproti předpokladům je celkem svižná. Mluvím teď především o hnědém útrobním tuku. Podkožní tuk je totiž co do metabolismu podstatně méně aktivní. Dobrá zpráva je, že objem obou se dá snížit, a to v případě, kdy výdej energie převažuje nad příjmem (to znamená jednak dlouhotrvající výkony, jednak dlouhodobý půst). Mimo to se tuk ještě ukládá do svalů jako pohotovostní zásoba energie (jelikož zásoby glykogenu jsou malé a vydrží krátkou dobu). To ovšem funguje jen v případě, že mitochondrie (buněčné organely, které mají za úkol výrobu energie) mají k dispozici dostatek kyslíku a karnitinu (to je důležité především pro rýsovací dietu). Karnitin umíme dodat tělu uměle pomocí doplňků výživy podporujících odbourávání tuků. |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4 g (20%*) | 2 g (10%*) |
Průměrné nutriční informace z toho nasycené mastné kyseliny nasycené mastné kyseliny (NMK neboli angl. SFA). Zmíněné nasycenosti mastných kyselin souvisí s dvojnými vazbami. Ty můžeme nalézt pouze u mononenasycených (jedna dvojná vazba v řetězci) a polynenasycených (dvě a více dvojných vazeb) mastných kyselin. Mastné kyseliny můžeme dále dělit mimo jiné také dle délky řetězce, respektive podle počtu atomů uhlíku. Mastné kyseliny s C4 – C10 Mastné kyseliny s nízkým počtem atomů uhlíku mají velmi dobrou vstřebatelnost, jelikož se skrze střevní stěnu dostávají prostou difúzí. Na rozdíl od vyšších mastných kyselin se z nich nevytvářejí tuky a přecházejí rovnou do jater, kde se za tvorby energie přeměňují na oxid uhličitý a vodu. [1] Mastné kyseliny s C12 – C16 Tyto mastné kyseliny působí v organismu spíše negativně, jelikož mají patrný vliv na hladinu cholesterolu (cholesterolémii), a to jak toho celkového, tak i na cholesterolové frakce typu LDL a HDL. Mastná kyselina laurová má negativní vliv na hladinu celkového cholesterolu a LDL cholesterolu. Toto zvýšení je způsobeno sníženým počtu LDL receptorů, které tak můžou navázat pouze omezené množství LDL frakce. Přebytečné molekuly LDL cholesterolu plavou v krvi a zvyšují tak riziko rozvinu aterosklerózy a kardiovaskulárních chorob. Kyselina laurová dle výzkumů neovlivňuje frakci HDL cholesterolu, ale mohla by být jistým prekurzorem pro vznik omega-3 mastných kyselin, pokud jich nemá člověk ve stravě dostatek. Pro potvrzení této informace je ale potřeba dalších studií. Kyselina myristová má největší vliv na cholesterolémii. Zvyšuje jak hladinu LDL cholesterolu, tak i hladinu HDL cholesterolu. Posledním zástupcem této skupiny mastných kyselin je kyselina palmitová. Spolu s kyselinou stearovou se jedná o jednu z nejvíce zastoupených NMK ve výživě člověka. Co se týče cholesterolu, tak kys. palmitová zvyšuje hladinu obou frakcí, a tím i hladinu celkového cholesterolu. Dle některých zdrojů kyselina palmitová reguluje také hladinu některých hormonů, ovlivňuje imunitní funkce a zvyšuje inzulinovou rezistenci. Z tohoto důvodu by se měli diabetici vyhýbat potravinám bohatým na tuto mastnou kyselinu. Kyselina stearová Na rozdíl od ostatních nasycených MK, které jsou popsány výše, disponuje kyselina stearová odlišným chováním v organismu. Tato mastná kyselina s 18 atomy uhlíku má vítaný vliv na hladinu LDL cholesterolu, kterou dokáže mírně snižovat. HDL cholesterol v jejím případě zůstává nedotčený, ale vzhledem k tomu, že snižuje celkovou hladinu cholesterolu, považuje se její vliv za příznivý, protože zlepšuje poměr mezi LDL a HDL frakcí. Dále bylo prokázáno, že kys. stearová zvyšuje inzulinosenzitivitu. Příjem nasycených MK by měl být do 10 % z celkového denního energetického příjmu. Každá mastná kyselina se skládá z prvků uhlíku, vodíku a kyslíku. Z chemického hlediska jsou mastné kyseliny konkrétně karboxylové kyseliny s alifatickým uhlovodíkovým řetězcem. Nasycené mastné kyseliny Nasycené mastné kyseliny neobsahují dvojnou vazbu. Jejich obecnou chemickou stavbu můžeme vyjádřit takto: CH3 – (CH2)n – COOH |
Sůl | 1 g (17%*) | 0,5 |
VIŠEŇ | ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|---|
Draslík | 100 mg (5%*) | 50 mg (3%*) |
Vitamíny a minerály Draslík Draslík spolu se sodíkem patří mezi biogenní prvky a poměr jejich koncentrací v buněčných tekutinách je významným faktorem pro zdravý vývoj organizmu. Draslík udržuje napětí svalů, snižuje krevní tlak, je přirozeným diuretikem. Draslík je alkalický kov, patří k nejdůležitějším elektrolytům, je hlavním kationem obsaženým v nitrobuněčných tekutinách. Má nenahraditelný fyziologický význam při přenosu nervových signálů, kontrole svalové kontrakce udržování normálního krevního tlaku. Pomáhá snižovat krevní tlak, také může pomáhat v prevenci hypertenze, mozkových i srdečních příhod. Nedostatkem může být vyvolána svalová slabost a nauzea. K závažnému nedostatku může dojít u lidí užívajících silná diuretika: Nízká hladina může vést až k srdečnímu selhání. Zdrojem je čerstvá zelenina, ovoce (meruňky, brambory, pomeranče), maso drůbež, mléko, jogurty. Potřeba- Pro dospělé se doporučuje příjem 3500 mg draslíku denně. Dostatečná hladiny draslíku v krvi je důležitá např. u pacientů s „odvodňovací“ léčbou (diuretika). Nemá žádné nežádoucí efekty. Příznaky nedostatku draslíku zahrnují- svalovou slabost a únavu, psychickou podrážděnost, nauzeu, poruchy srdečního rytmu, problémy se svalovou kontrakcí a koordinací. Nízká hladina může vést až k srdečnímu selhání. Funkce: - hladiny draslíku a sodíku resp. jejich rovnováha má význam pro kontrolu nervových funkcí, svalových kontrakcí, stabilního krevního tlaku, pravidelný srdeční rytmus a přenos elektrochemických impulzů. - draslík se podílí na funkci enzymových systému a ovlivňuje funkci ledvin. - draslík jako elektrolyt se účastní utváření acido-basické rovnováhy v krvi a osmotické rovnováhy mezi tělesnými buňkami a okolní tekutinou. |
Sodík | 410 mg | 205 mg |
VIŠEŇ | ve 100 g | v 1 dávce 50 g | |
---|---|---|---|
Taurin | 2000 mg | 1000 mg |
Ostatní a speciální doplňky Taurin Aminokyselina - důležitá při tvorbě žluči, trávení a vstřebávání tuků, působí jako nervový přenašeč v některých oblastech mozku a oční sítnice. |
Počet dávek v balení | 30 |
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení. |
---|---|---|
Celková hmotnost včetně obalu | 1200 g |
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu. |
Hromadné balení | 1 ks |
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu) |
Sazba DPH | 12 % | |
Adresa výrobce: PENCO spol. s r.o., Areál Impera, Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Čakovice |
||
Uvádí na trh: PENCO spol. s r.o., Areál Impera, Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Čakovice |
višeň | 59,73 Kč / 100 g |
---|
464 | Kč |
252 | Kč |
Ke zboží Ultra Endurance drink 1500g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.
Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce