Caffeine Gel Long Trail 35g

Home > Energetické gely a tablety > Caffeine Gel Long Trail 35g

Caffeine Gel Long Trail 35g


Energetické gely a tablety - Carbosnack, Isogel, Enervitene, Endurosnack, Energy Gel, Carbogel
Druh Cena Množství
káva
skladem
příchut káva 32 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Další informace k produktu Caffeine Gel Long Trail 35g
Podrobný popis
Caffeine Gel Long Trail 35g

Energetický gel s chutí pravé kávy (Coffee arabica a robusta) a s povzbuzujícím účinkem kofeinu. Nově obsahuje unikátní disacharid Palatinosu s nižším glykemickým indexem a postupným uvolňováním energie. Neobsahuje přidaná zahušťovadla.

HLAVNÍ VÝHODY Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL 35g:

  1. Speciální směs maltodextrinů a jednoduchých cukrů
  2. 50 mg kofeinu v jedné dávce
  3. 10% isomaltulózy (Palatinose TM)
  4. Ionty sodíku a draslíku
  5. Neobsahuje přidaná zahušťovadla
  6. Otevírání sáčku, které je šetrné k životnímu prostředí

PROČ POUŽÍVAT Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL 35g?

Nezbytnou podmínkou pro pokračování ve výkonu vysoké intenzity je zpomalení úbytku sacharidových zásob (svalového glykogenu) a právě pro tuto chvíli je tu Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL- unikátní energetický gel, založený na kombinaci sacharidů, kofeinu, elektrolytů a vitamínu E.

Kofein pomáhá zvýšit vytrvalostní výkon, zlepšit hbitost a schopnost koncentrace. Kofein ve vysokých dávkách (4 mg/kg tělesné hmotnosti) může také snížit pocit vnímání námahy při extrémní fyzické zátěži.

Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL zvyšuje hladinu sacharidového „paliva“ před a během výkonu. Obsahuje speciální směs komplexních sacharidů (maltodextrinů) a jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) a nyní nově i Palatinosu pro postupné uvolňování energie během déletrvajících sportovních výkonů.

Isomaltulosa Palatinose TM je. přírodní látka, pomalu stravitelný sacharid s nízkým glykemickým indexem V těle se metabolizuje pomaleji než jiné cukry bez výrazného zvýšení hladiny glukózy, Svalům a mozku poskytuje stejné množství energie jako sacharóza nebo glukóza, ale v delším časovém intervalu.

Přítomné ionty Na+ (sodíku) a K+ (draslíku) doplňují minerály, ztracené potem během náročného výkonu. Penco® CAFFEINE GEL LONG TRAIL je obohacen vitamínem E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, jehož nebezpečí hrozí zejména při vyšší fyzické zátěži.

Neobsahuje přidaná zahušťovadla, která mohou u některých sportovců vyvolávat žaludeční potíže. Gelová konzistence Penco gelů je dosahována speciální výrobní technologií využívající přirozených vlastností použitých surovin.

SLOŽENÍ

Caffeine Gel Long Trail 35g

obsahuje: maltodextriny 44%, voda, isomaltulóza* (Palatinose TM) 10%, glukóza, fruktóza, přírodní kávové aroma, instantní káva, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, citronan draselný, citronan sodný, mořská sůl, kofein konzervační látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát) .* Isomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy.

DÁVKOVÁNÍ

Caffeine Gel Long Trail 35g

je vhodné brát 5-10 minut před výkonem k doplnění zásob glykogenu, dále každých 30 minut při zátěži a ihned po výkonu pro zkrácení doby regenerace organismu. Používání gelu je jednoduché - každých 30 minut vymačkáte do úst obsah sáčku a zapijete jej vodou nebo velmi zředěným hypotonickým nápojem (200-300 ml). Doplnění tekutin je nezbytné k zabránění dehydratace organismu a vytvoření podmínek pro správné strávení a absorpci gelů.!!! Abyste se na gely mohli spolehnout v průběhu závodu nebo zápasu, je vhodné otestovat již během tréninku. Doporučujeme pro všechny typy sportů s dobou zátěže nad 1 hodinu.

Průměrné nutriční informace
KÁVA ve 100 g v 1 dávce 35 g
Energetická hodnota 1180 kJ (14%*) 413 kJ (5%*)
Energetická hodnota 280 kCal (14%*) 98 kCal (5%*)
Sacharidy - uhlohydráty 68 g (26%*) 23,8 g (9%*)
Průměrné nutriční informace
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
Sůl 0,4 g (7%*) 0,14
*) Referenční hodnoty příjmu
Vitamíny a minerály
KÁVA ve 100 g v 1 dávce 35 g
Vitamín E - tokoferol 29 mg (242%*) 10,15 mg (85%*)
Vitamíny a minerály
Vitamín E - tokoferol


Vitamín E blahodárně působí na nervovou soustavu, na sexuální výkonnost. Je skvělým prostředkem na rozšiřování cév, navíc má močopudné (diuretické) účinky a je vhodný i na snižování krevního tlaku.

Vitamin E je v tucích rozpustný vitamin. Chemicky ho tvoří skupina tokoferolů, v lécích se používá biologicky nejúčinnější alfa-tokoferol. Působí jako ochranná složka buněčných membrán. Používá se k prevenci a léčbě nedostatku vitaminu E v organismu, k prevenci vývojových poruch plodu, k doplnění zásoby vitaminu po operacích, při těžkých onemocněních, v rekonvalescenci a při větší zátěži. Jako doplňkové léčivo u neplodnosti, jako podůrný lék hormonální léčby menstruačního cyklu, při klimakterických obtížích, při svalové ochablosti, ve stomatologii ke zlepšení stavu dásní, k prevenci parodontózy, jako podpůrný prostředek při onemocnění kloubového aparátu, při nervových obtížích, při poruchách sliznic dýchacích a polykacích cest. Nepodáváme při přecitlivělosti na vitamin E, hrozí vysoké riziko uvolnění krevních sraženin, v prvních třech měsících těhotenství, u dětí do 3 let.
Snášenlivost vitaminu E je dobrá, pouze při dlouhodobém užívání nebo při vysoké dávce mohou vzniknout zažívací obtíže, únava, slabost a bolesti hlavy. Podávání vysokých dávek vitaminu E může mít za následek zhoršenou poruchu srážlivosti krve, která je vyvolaná nedostatkem vitaminu K. Dávkování - minimální denní příjem se považuje 10-20 mg vitamínu E. Terapeuticky je však obvyklá denní dávka pro dospělé jedince vyšší 200-400 mg vitaminu E. U dětí je perorální dávka 5-10 mg denně, je však lépe podávání vitaminu E u dětí nad 3 let věku konzultovat s lékařem. Dávkování v těhotenství a v období kojení určuje lékař. Opatrnosti je třeba při podávání dětem mladším 12 let a u osob, které používají perorálně podávané přípravky proti krevní srážlivosti a u žen s dlouhodobým užíváním antikoncepčních přípravků. Při výskytu nežádoucích účinků se poraďte s lékařem!Při současném používání přípravků s vitaminy nebo s minerály je také nutná konzultace s lékařem! Zdrojem vitaminu E jsou například rostlinné oleje, ořechy, mandle, celozrnné produkty a listová zelenina(zelí, špenát).
otaznik
Draslík 170 mg (9%*) 59,5 mg (3%*)
Vitamíny a minerály
Draslík


Draslík spolu se sodíkem patří mezi biogenní prvky a poměr jejich koncentrací v buněčných tekutinách je významným faktorem pro zdravý vývoj organizmu. Draslík udržuje napětí svalů, snižuje krevní tlak, je přirozeným diuretikem.

Draslík je alkalický kov, patří k nejdůležitějším elektrolytům, je hlavním kationem obsaženým v nitrobuněčných tekutinách. Má nenahraditelný fyziologický význam při přenosu nervových signálů, kontrole svalové kontrakce udržování normálního krevního tlaku.
Pomáhá snižovat krevní tlak, také může pomáhat v prevenci hypertenze, mozkových i srdečních příhod. Nedostatkem může být vyvolána svalová slabost a nauzea. K závažnému nedostatku může dojít u lidí užívajících silná diuretika: Nízká hladina může vést až k srdečnímu selhání. Zdrojem je čerstvá zelenina, ovoce (meruňky, brambory, pomeranče), maso drůbež, mléko, jogurty. Potřeba-
Pro dospělé se doporučuje příjem 3500 mg draslíku denně. Dostatečná hladiny draslíku v krvi je důležitá např. u pacientů s „odvodňovací“ léčbou (diuretika). Nemá žádné nežádoucí efekty. Příznaky nedostatku draslíku zahrnují- svalovou slabost a únavu, psychickou podrážděnost, nauzeu, poruchy srdečního rytmu, problémy se svalovou kontrakcí a koordinací. Nízká hladina může vést až k srdečnímu selhání.

Funkce:

- hladiny draslíku a sodíku resp. jejich rovnováha má význam pro kontrolu nervových funkcí, svalových kontrakcí, stabilního krevního tlaku, pravidelný srdeční rytmus a přenos elektrochemických impulzů.
- draslík se podílí na funkci enzymových systému a ovlivňuje funkci ledvin.
- draslík jako elektrolyt se účastní utváření acido-basické rovnováhy v krvi a osmotické rovnováhy mezi tělesnými buňkami a okolní tekutinou.
otaznik
Sodík 170 mg 59,5 mg
*) Referenční hodnoty příjmu
Ostatní a speciální doplňky
KÁVA ve 100 g v 1 dávce 35 g
Kofein 143 mg 50,05 mg
Ostatní a speciální doplňky
Kofein


Jde o látku silně stimulující, její účinek je však krátkodobý. Působí přímo na centrální nervový systém, zrychluje tepovou frekvenci, zlepšuje využití tukových zásob.Zlepšuje a zpřesňuje myšlení a odstraňuje psychickou únavu.
otaznik
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 1
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 40 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 25 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
PENCO spol. s r.o., Areál Impera, Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Čakovice
Uvádí na trh:
PENCO spol. s r.o., Areál Impera, Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Čakovice
Měrná cena
káva 91.43 Kč / 100 g
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku Penco - Caffeine Gel Long Trail 35g

Ke zboží Caffeine Gel Long Trail 35g nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos