X-Ride shot 25ml ampule

X-Ride shot 25ml ampule


Beta Alanine, Peruvian Maca, Rhodiola Rosea, Cordyceps
Druh Cena Množství
grep
expedice do 2 dnů
příchut grep 24.3 Kč
Chci ještě lepší cenu
Aby jste získali lepší cenu přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Další informace k produktu X-Ride shot 25ml ampule
Podrobný popis
X-Ride shot 25ml ampule

Penco® X-RIDE Shot je tekutý stimulant bez cukru v jednorázových ampulích. Obsahuje unikátní kombinaci biologicky aktivních látek kofeinu – synefrinu – taurinu a vitamínů B6 a B12 pro celkové povzbuzení organismu.

Jedna ampule Penco® X-RIDE Shot 60 ml obsahuje:
1.200 mg kofeinu, který pomáhá zlepšit soustředění a zvýšit vytrvalostní výkon
2.1000 mg taurinu
3.11 mg extraktu z pomerančovníku Citrus aurantium s vysokým obsahem synefrinu (analog efedrinu)
4.Vitamíny B6 a B12, které přispívají k normální činnosti nervové soustavy a ke snížení únavy a vyčerpání

Penco® X-RIDE Shot je tekutý kofeinový stimulant se sladidly a s příjemnou chutí bílého grapefruitu. Hlavní funkční složkou je kofein. Jeho pozitivní účinky na zlepšení mentálních a fyzických schopností byly potvrzeny mnoha studiemi. Byla uznána role kofeinu na zlepšení mentálních schopnosti jako je pohotovost, duševní čilost, soustředění, paměť, schopnost učení, rozhodování se v kritických okamžicích nebo lepší adaptace na stres, vyvolaný fyzickou aktivitou a to v dávkách již od 75 mg kofeinu.

Pozitivní účinek kofeinu na zvýšení vytrvalostního výkonu byl podle stanoviska EFSA prokázán v dávce 3 mg/kg tělesné hmotnosti (TH) a to 1 hodinu před výkonem. U 55 kg sportovkyně to odpovídá 165 mg kofeinu a u 90 kg sportovce pak 270 mg. Pro srovnání instantní káva obsahuje 60-90 mg kofeinu, překapávaná 75-125 mg, silný čaj 60-75 mg a cola 40-50 mg. Při vyšším dávkování kofeinu (4 mg/kg TH ) bylo zjištěno, že stejná fyzická zátěž je vnímána jako méně náročná a vyžaduje menší úsilí. Za bezpečnou dávku je podle EFSA považován denní příjem kofeinu 300 mg.

Povzbuzující efekt kofeinu je v Penco® X-RIDE Shot zesílen extraktem z pomerančovníku Citrus aurantium, který se často používá v tradiční čínské medicíně pro urychlení metabolismu tuků. Penco® X-RIDE Shot je navíc obohacen vitamíny B6 a B12, které podporují normální psychickou činnost, zmírňují únavu a pomáhají předcházet pocitu vyčerpání.

Penco® X-RIDE Shot je vhodný nejenom při sportu, ale i při studiu, zábavě nebo pro řidiče a manažery. 

SLOŽENÍ

X-Ride shot 25ml ampule

obsahuje: voda čištěná, taurin 1,7% , regulátor kyselosti: kyselina citronová, kofein 0,33 %, aroma ( stabilizátor E414, E445), sladidla: sukralosa a acesulfam K, extrakt z pomerančovníku Citrus aurantium ( (95% Synefrin), konzervační látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), barvivo: riboflavin-5-fosfát, vitamín B12 (kyanokobalamin)

DÁVKOVÁNÍ

X-Ride shot 25ml ampule

1 ampule (60 ml) se vypije bez ředění nebo se zředí hypotonickým nápojem. Používá se 1 hod před fyzickou zátěží. Kofeinový efekt se objevuje po 10-15 minutách a trvá 2-4 hodiny. Ti, kteří chtějí maximálně využit stimulační účinky kofeinu by se měli jeho konzumaci vyhnout alespoň jeden den před závodem. Kofeinový efekt bývá individuální, závisí na věku, váze, pohlaví… Pokud začínáte s používáním Penco® X-RIDE Shot, doporučujeme jeho stimulační účinky vyzkoušet nejprve sami na sobě a začít s nižším dávkováním, asi 1/2 ampule (100 mg kofeinu). Načaté balení pak skladujte v lednici a spotřebujete do 1 týdne. 

UPOZORNĚNÍ

Obsahuje kofein (200 mg/60 ml) - není vhodné pro děti a těhotné ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, tj. 1 ampuli denně. Nemíchejte s alkoholem. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro osoby citlivé na kofein. Ukládat mimo dosah dětí! Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Doplněk stravy, vhodný i pro sportovce. Skladujte a uchovávejte při teplotě do 10-25 o C. 

Vitamíny a minerály
GREP v 1 ampuli 25 ml
Vitamín B6 - pyridoxin 1,4 mg (100%*)
Vitamíny a minerály
Vitamín B6 - pyridoxin


Větší množství vitamínu potřebují lidé, kteří mají velký přísun bílkovin (profesionální sportovci), ženy, které berou hormonální antikoncepci. Svalová fosforylasa váže 70-80% celkového množství vitamínu B6 v lidském těle.

Vitamin B6, pyridoxin, se skládá ze tří forem - pyridoxinu, pyridoxalu a pyridoxaminu. Patří do skupiny ve vodě rozpustných vitaminů B a je nesmírně důležitý jako koenzym pro řadu metabolických (dekarboxylačních a transaminačních) přeměn v těle. Používá se jako prevence nedostatku vitaminu z potravy, při zvýšené potřebě vitaminu u těhotných a kojících žen, pak k léčbě sníženého množství pyridoxinu v těle, což se projevuje především zvýšenou nervosvalovou dráždivostí vedoucí u dětí až ke křečem, mazotokovými změnami kůže, záněty sliznice dutiny ústní. Účinná je jeho aplikace také při chudokrevnosti a při nervových obtížích. Jako doplňková látka se používá také při toxických projevech ozáření a při dlouhodobé terapii perorálními antikoncepčními přípravky, penicilaminem, isoniazidem a hydralazinem. Nepodáváme při přecitlivělosti na pyridoxin. Profylaktické podávání pyridoxinu se pohybuje do 5 mg denně, tato dávka je však snížena při použití směsi s jinými vitaminy a minerálními solemi do O,5-2 mg. Terapeutické dávkování bývá individuální. Obvyklá terapeutická perorální dávka 20 - 40 mg denně, u některých typů anémií se může dávka zvýšit až na 500 mg pyridoxinu/den. Při výskytu neobvyklých reakcí se poraďte s lékařem! Dávky v období těhotenství a při kojení také konzultovat s lékařem! Tak jako u ostatních vitamínů skupiny B, je důležitým zdrojem pyridoxinu droždí, brambory, fazole, vepřové maso, vejce, banán, zelí, mrkev, ořechy, kuřata a ryby. Příznaky nedostatku mohou být nervové poruchy, anémie (chudokrevnost), ztráta vlasů, porucha imunitního systému, růstu, svalů.

Pozor rizikové skupiny!!!

- cukrovka (diabetes mellitus)
- kuřáci
- nedostatek hořčíku
- příjem B6 je většinou provázen nedostatkem i ostatních B vitaminů, ve věkové skupině 19 až 35 let a u osob zneužívajících alkohol
- více vitaminu B6 je třeba při zvýšeném příjmu bílkovin (20 mg/g bílkoviny) a tuků ve stravě, v těhotenství, při kojení, chronické dialýze, v případě poruchy vstřebávání živin (malabsorpce), při chronickém užívání léků (např. antikoncepčních tabletek, izoniazidu, D-penicilaminu, kortizonu), při nespavosti a podrážděnosti.
otaznik
Vitamín B12 (kobalamin) 2,5 µg
*) Referenční hodnoty příjmu
Ostatní a speciální doplňky
GREP v 1 ampuli 25 ml
Kofein 200 mg
Ostatní a speciální doplňky
Kofein


Jde o látku silně stimulující, její účinek je však krátkodobý. Působí přímo na centrální nervový systém, zrychluje tepovou frekvenci, zlepšuje využití tukových zásob.Zlepšuje a zpřesňuje myšlení a odstraňuje psychickou únavu.
otaznik
Synefrin 11 mg
Ostatní a speciální doplňky
Synefrin


Synefrin (účinná látka citrusu aurantia) je látka alkaloidní povahy, běžně se vyskytující v oplodí pomerančovníku Citrus aurantium. Tato látka se především používá k odbourávání tuků, snižování hmotnosti a energizaci organizmu.
otaznik
Taurin 1000 mg
Ostatní a speciální doplňky
Taurin


Aminokyselina - důležitá při tvorbě žluči, trávení a vstřebávání tuků, působí jako nervový přenašeč v některých oblastech mozku a oční sítnice.
otaznik
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 1
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 40 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 1 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 12 %
Adresa výrobce:
PENCO spol. s r.o., Areál Impera, Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Čakovice
Uvádí na trh:
PENCO spol. s r.o., Areál Impera, Oderská 333/5, 196 00 Praha 9 Čakovice
Měrná cena
grep 121.5 Kč / 100 ml
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku Penco - X-Ride shot 25ml ampule

Ke zboží X-Ride shot 25ml ampule nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos