QNT Guarana Kick shot 2000mg 80ml

QNT Guarana Kick shot 2000mg 80ml


Nitric Oxide, Nitrix, směsi s Nitric Oxidem tekuté a gely
Druh Cena Množství
bitter coffee
skladem
29 Kč
Další informace k produktu QNT Guarana Kick shot 2000mg 80ml
Podrobný popis
QNT Guarana Kick shot 2000mg 80ml

QNT GUARANA KICK je doplněk stravy s nulovým obsahem cukru s vysokým obsahem kofeinu a guarany, který může pomoci všem aktivním lidem brilantně zvládnout výzvy každodenního života. Ať už jste aktivní člověk a potřebujete další vzpruhu, abyste mohli brilantně plnit své každodenní úkoly, sportovec, který jde po celodenním pracovním dni do posilovny nebo na sportovní hřiště, nebo profesionální sportovec, který hledá další výhodu, toto je ten správný produkt pro vás!

Vysoce koncentrovaný vzorec QNT GUARANA KICK obsahuje kofein a extrakt z guarany, tropickou bylinnou přísadu, kterou již po staletí používají indiáni amazonského pralesa pro své fantastické vlastnosti.

QNT GUARANA KICK je dodáván v malém, snadno přenosném balení, které umožňuje komukoli použít jej kdekoli a kdykoli během dne. Byl vytvořen s jednoduchým, ale velmi účinným vzorcem a lahodnou příchutí hořké kávy. Můžete to zkusit ráno se snídaní, abyste mohli nastartovat svůj den, nebo si to můžete dát odpoledne, abyste mohli dokončit obzvlášť těžký úkol. Používá se těsně před tréninkem jako jednoduchý, ale účinný doplněk před tréninkem, kdykoli pocítíte potřebu tohoto extra posílení, díky vlastnostem jeho účinných látek vám pomůže dosáhnout vašich nejambicióznějších cílů. Extrémně nízký obsah kalorií je vhodný také pro lidi s velmi přísnou dietou, která může těžit ze svých příznivých účinků, aniž by si dělala starosti s kaloriemi navíc.

Vzhledem ke stimulačním účinkům kofeinu a guarany doporučujeme omezit používání tohoto doplňku v pozdních odpoledních hodinách nebo večer, aby se předešlo problémům se spánkem. To je zvláště důležité, pokud jste také pijákem kávy, protože obsah kofeinu v kávě je součtem stimulantů tohoto doplňku stravy.

SLOŽENÍ

QNT Guarana Kick shot 2000mg 80ml

obsahuje: Voda, extrakt ze semen guarany (Paullinia cupana), okyselovač: E330, regulátor kyselosti: E331, kofein, aroma, sladidla: E955, E950, konzervanty: E211, E202.

DÁVKOVÁNÍ

QNT Guarana Kick shot 2000mg 80ml

Užívejte před tréninkem 1 ampuli.

UPOZORNĚNÍ

Tento doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada vyvážené a pestré stravy a zdravého způsobu života. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučenou dávku.

Průměrné nutriční informace
BITTER COFFEE ve 100 ml v 1 dávce 15 ml
Energetická hodnota 41,25 6,19
Energetická hodnota 10 kCal (1%*) 1,5
Sacharidy - uhlohydráty 0,6 0,09
Průměrné nutriční informace
Sacharidy - uhlohydráty


Organické látky obsažené v rostlinných a živočišných tkáních. Dělí se na jednoduché sacharidy, tj. na monosacharidy (glukosa, fruktosa), a na sacharidy složené, tj. oligosacharidy (disacharid sacharosa) a polysacharidy (škrob, celulosa). Sacharidy jsou vedle bílkovin a tuků nejdůležitější základní složkou výživy.
otaznik
z toho cukry 0,6 g (1%*) 0,09
Průměrné nutriční informace
z toho cukry


Cukry řadíme obecně mezi sacharidy. Jak již bylo v obecné kapitole o sacharidech řečeno, sacharidy dělíme dle složitosti do 3 základních skupiny: monosacharidy, oligosacharidy (disacharidy) a polysacharidy. Za cukry můžeme označit jednoduché monosacharidy (1 molekula cukerné jednotky) a disacharidy (2 molekuly cukerné jednotky). V laické veřejnosti je pojem „cukr“ užíván hlavně pro disacharid sacharózu (řepný či třtinový cukr), ačkoliv v oblasti nutričních hodnot (potravinářství) se do pojmu „cukry“, uvedených na etiketě, řadí veškeré jednoduché sacharidy v produktu obsažené.
otaznik
Sůl 0,1 g (2%*) 0,02
*) Referenční hodnoty příjmu
Ostatní a speciální doplňky
BITTER COFFEE ve 100 ml v 1 dávce 15 ml
Guarana extrakt 2500 mg 375 mg
Ostatní a speciální doplňky
Guarana extrakt


Látka podobná kofeinu, oddaluje nástup únavy, zvyšuje vytrvalost. Spolehlivě dokáže v organizmu vyvolat energizující účinky, které přetrvávají mnohem déle než po konzumaci kávy.
otaznik
Kofein celkem 500 mg 75 mg
Počet dávek v balení, hromadné balení, hmotnost, sazba DPH a další údaje
Počet dávek v balení 1
Udává počet jednotlivých dávek výrobku v balení.
otaznik
Celková hmotnost včetně obalu 90 g
Udává celkovou hmotnost výrobku včetně jeho obalu.
otaznik
Hromadné balení 12 ks
Udává počet kusů (kartonové množství) výrobku v hromadném balení (v kartonu)
otaznik
Sazba DPH 12 %
Uvádí na trh:
Inside Fit s.r.o. Braniborská 562 Mladá, 289 24 Milovice
Měrná cena
bitter coffee 36.25 Kč / 100 ml
Další alternativní zboží
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi k výrobku QNT - QNT Guarana Kick shot 2000mg 80ml

Ke zboží QNT Guarana Kick shot 2000mg 80ml nebyla otevřena žádná diskuze,otázka ani odpověď. Buďte první.
Napište dotaz k produktu, hodnocení nebo recenzi.

Změna popisu a složení zboží, fotografií a cen vyhrazena. Etiketa výrobku a jeho balení se může lišit od zobrazené verze v závislosti na aktuálním balení od výrobce

 

 
0 kusů 0
377 461 999, 373 701 730
fitsport@fitsport.eu



Použité obrázky jsou ze serveru
Copyright (c) 123RF Stock Photos